SEA - PPC

Online advertentiecampagnes

Gericht en professioneel

Vraag ons advies

Hoe relevant zijn jouw online advertenties?

Als (online) marketing verantwoordelijke binnen jouw bedrijf besef je hoe belangrijk online is in je marketingmix. Jouw doelgroep bevindt zich online. Om potentiële klanten te benaderen is online adverteren (en online marketing) dus onmisbaar.

Online marketing (en online adverteren) zorgt voor hogere naamsbekendheid, meer bezoekers naar je website en uiteindelijk kan het leiden tot meer leads en een hogere omzet.

Voor een optimaal resultaat bepaal je je doelgroep en doelen.  Aan de hand hiervan kan er een plan gemaakt worden om de doelgroep op het beste moment, via het juiste kanaal met een passende boodschap. Het team van Sherlock SEO ondersteund je hier graag bij.

 • Doelgroep analyse
 • Strategische analyse
 • Mediaplan
 • Budgetbeheer
 • Online Marketingplan
 • Creatie online advertenties

Op welke kanalen helpt Sherlock jou online adverteren?

Afhankelijk van jouw bedrijf, de doelstellingen en de doelgroep zijn er verschillende online kanalen in te zetten om te adverteren

 • Google – Bing (SEA = zoekmachine advertenties)
 • Op websites en in apps (Google display netwerk, premium advertising, RTB, content ads,…)
 • Social ads (Facebook, Instagram advertenties)
 • YouTube advertenties
 • LinkedIn advertenties

Wij bekijken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf en gaan samen met jou op zoek naar de beste online advertentie oplossing.

Wat met kwaliteit en relevantie in online advertenties?

Als advertising specialisten gaan wij er prat op dat onze online campagnes van de allerhoogste kwaliteit zijn. Kwaliteit tot in de kleinste details.  Het gaat niet over de tijd die je er aan spendeert maar aan welke knoppen je draait en welke niet. En waarom… Dat weten wij als geen ander door ons specialisme. We werken dagelijks aan diverse campagnes in diverse branches en onze specialisten zorgen ervoor dat ze altijd up to date zijn volgens de nieuwste ontwikkelingen. We hebben alle Google Advertising-, Google Analytics- en Bing certificeringen. Naast Google Partner zijn wij, als enige bureau in België, Searchmetrics en Marin Search partner. Wij hebben rechtstreeks contact met mensen bij Google en Facebook.

Wat kost een online advertentie campagne?

We krijgen vaak de vraag ‘wat gaat het kosten’? Hier kunnen we niet direct antwoord op geven. Sherlock biedt geen “standaard” of “pakket” prijzen, want elk bedrijf is anders. Op basis van je bedrijfsinformatie (zoals doelgroep, regio, producten/diensten) en je verwachtingen maken wij een passend voorstel met de budgetten die nodig zijn om voor jouw bedrijf een succesvolle campagne te bouwen en te beheren. Een campagne is steeds meer dan het opzetten, Sherlock adviseert omtrent je SEO (landingspagina’s) doelgroep en gedrag (Analytics) en uitkomst (conversie).

De kleine lettertjes

Bij performance campagnes is het belangrijk om te weten is dat je over voldoende juiste data moet beschikken om gefundeerde beslissingen te nemen vooraleer je statistisch relevante conclusies kan trekken. Dit wil zeggen dat je dus of enige tijd moet adverteren met een laag tot gemiddeld budget of dat je op een korte tijd voldoende data kan verzamelen indien er voldoende volume en budget beschikbaar is.

Wil je succesvolle en passende campagnes voor jouw bedrijf? Kies dan voor Sherlock SEO Agency. Vraag vrijblijvend een audit aan en/of contacteer ons, we doen niets liever dan je online advertentie strategie tegen het licht te houden en onder handen te nemen.

Manou Rottiers, Style At Home
“Sherlock werkte een professioneel plan van aanpak uit voor zowel onze website als SEO/SEA. Ik kan het Sherlock team iedereen aanraden!”
Frederik Picard, Reputations
“Experts in hun vakdomein. Een meerwaarde voor onze projecten. Sherlock SEO Agency is onze geprefereerde partner voor online zoekoptimalisatie! “