SEA - PPC

Zoekmachine Advertenties

Waar elke cent opbrengt

Vraag ons advies

Hoe goed zijn jouw zoekmachine advertenties werkelijk?

Sherlock’s klanten betalen gemiddeld 30% minder per klik

Een boude uitspraak? Nee toch niet. Uit de Google Partners Benchmark blijkt dat onze Search campagnes gemiddeld 30% beter zijn op het gebied van CTR en QS (doorklikratio en kwaliteitsscore). Door jouw campagnes optimaal in te stellen zorgen wij er voor dat jij enkel die termen koopt die direct geld opleveren.

Sherlock laat jouw advertentiebudget optimaal renderen. Gemiddeld halen we met een gelijkaardig budget

 • +300% hoger conversieratio
 • +100% meer klikken
 • -150% lagere CPC
 • +30% meer vertoningsaandeel in de zoekmachine

Hoe wij de beste Adwords campagnes bouwen?

Simpel door de regels te volgen 🙂 Als zoekmachine specialisten gaan we er prat op dat onze campagnes van de allerhoogste kwaliteit zijn. Kwaliteit tot in de kleinste details, dit is van het allergrootste belang. Daarom ook dat een zelfgebouwde campagne zelden tot nooit de kwaliteit behaalt van onze campagnes. Het gaat niet over de tijd die je er aan spendeert maar aan welke knoppen je draait en welke niet. En waarom… Dat weten wij als geen ander door ons specialisme. Wij bouwen geen websites (ook al kunnen we dat), we doen geen grafisch ontwerp (ook al kunnen we dat ook wel). We doen maar 2 dingen en deze doen we heel goed: SEO en SEA. Punt.

Wat is de kostprijs van een goede Google Adwords campagne?

Bij ons krijg je geen standaard paketprijzen, want elke klant is anders. En elke campagne is persoonlijk. (en daarom ook succesvol) We berekenen de prijs op het aantal uren die we nodig hebben om voor jouw bedrijf de meest succesvolle Adwordscampagne te bouwen. Daar staan we voor en dat is het enigste waar wij voor willen gaan.

Enkele variabelen die je mediabudget en je strategie bepalen:

 • Hoe groot is je regio?
 • Hoeveel producten wil je promoten
 • Hoeveel talen wil je gebruiken?

We besteden veel tijd aan het bouwen van een offerte. En als we een campagne bouwen moet het ineens goed zijn. (anders verspil jij geld) Onze uitgepuurde werkwijze leidt tot jouw ideale advertentiebudget. In het kennismakingsgesprek met nieuwe klanten overlopen we een uitgebreide vragenlijst. Aan de hand van jouw doelstellingen bouwen we de voor jouw ideale online advertentie campagne. We volgen een vastgelegde procedure die door middel van tests leidt tot het vinden van de voor jouw bedrijf ideale aanpak. Soms vinden we deze direct, soms moeten we wel wat langer sleutelen.

Kan ik altijd stoppen met een campagne?

Ons doel is om de zoekmachine voor jou te laten renderen. Ons doel is niet om klanten te laten betalen voor Adwords of om ze aan ons te binden. We zijn dan ook zeer blij dat 100% van ons cliënteel na de initiële opstartfase gewoon blijft verder werken met ons en het engagement verlengt. 99% van de klanten die stoppen met adverteren doen dit omdat de campagnes te succesvol blijken. Je kan altijd stoppen na de periode die we zijn overeengekomen.

De kleine lettertjes: Belangrijk om te weten is dat je over voldoende juiste data moet beschikken om gefundeerde beslissingen te nemen vooraleer je statistisch relevante conclusies kan trekken. Dit wil zeggen dat je dus of enige tijd moet adverteren met een laag tot gemiddeld budget of dat je op een korte tijd voldoende data kan verzamelen indien er voldoende volume en budget beschikbaar is.

Wil je de meest succesvolle Adwords campagne voor jouw bedrijf? Kies dan vandaag nog voor Sherlock SEO Agency.

Wil je zeker weten of we de waarheid spreken?

Ontdek in een Adwords audit hoeveel je kan besparen. De Adwords audit heeft een waarde van 600€! Wij draaien de volledige audit en tonen je direct de potentiële winst. Je krijgt de volledige audit wanneer je definitief start met adverteren met Sherlock.

Ontdek nu je besparing met een Adwords Audit

Onze zoekmachine advertentie diensten

 • SEA Audits
 • SEA strategie & campagnes
 • Shopping campagnes
 • Internationale en multilinguale campagnes
 • Onderhoud & Optimalisatie van Search campagnes
 • Remarketing campagnes in Search (RLSA)
 • Consultancy, Opleiding en Workshops
 • Bing campagnes

Meer rendement uit je zoekadvertenties? Contacteer ons voor een SEA Audit!

Manou Rottiers, Style At Home
“Sherlock werkte een professioneel plan van aanpak uit voor zowel onze website als SEO/SEA. Ik kan het Sherlock team iedereen aanraden!”
Frederik Picard, Reputations
“Experts in hun vakdomein. Een meerwaarde voor onze projecten. Sherlock SEO Agency is onze geprefereerde partner voor online zoekoptimalisatie! “
Vraag ons advies