Trotse Google Partner

google-partner

Wij zijn een trotse Google Partner.

Met de aanwinst van enkele talenten breiden ook onze certificaten op onze Google partner pagina verder uit.

Google Partner. Voor ons betekent dat op de hoogte blijven van het laatste nieuws over alles Adwords-gerelateerd, opleidingen en tips om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Maar ook voor jullie, onze klanten, is deze certificering een meerwaarde: het geeft jullie de zekerheid dat we niet zomaar iets doen. De certificaten worden immers niet zomaar weggegeven – je moet bijvoorbeeld 80% halen om te slagen – en ze vervallen behoorlijk vaak waardoor regelmatige bijscholing noodzakelijk is.

Dat regelmatig bijscholen is niet alleen belangrijk voor het behouden van onze certificatie, het is ook nodig. Adwords wordt immers regelmatig geüpdatet waardoor we soms wakker worden met een dozijn aan nieuwe Adwordfucnties.

 

Wij zijn alleszins heel trots dat onze twee nieuwe medewerkers extra certificaten meebrengen naar Sherlock SEO Agency en er zijn er nog meer onderweg!

Neem hier een kijkje op onze Google Partner pagina.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Google-partner-bedrijf
Google Partner badge

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Een reactie plaatsen