SEA 

Adverteren in Google Ads en andere zoekmachines

Google-ads-logo

Enkel betalen per klik?

Online is de plek waar jouw doelgroep zoekt en surft. om jouw potentiële klanten te benaderen is digitale marketing onmisbaar. Het zorgt voor hogere naamsbekendheid, meer bezoekers naar je website en uiteindelijk kan het leiden tot meer leads en een hogere omzet.

Wil je adverteren met een optimaal rendement? Dan moet je enkel betalen voor een klik. Dit is wat PPC (Pay Per Click) doet. Advertenties in Google is het bekendste voorbeeld van Pay Per Click advertenties.

Adverteren in Google Ads

Een online zoekopdracht wordt in 85% van de aankopen gebruikt om een product en/of leverancier te onderzoeken vooraleer tot aankoop over te gaan. En als je weet dat 98% van de bevolking toegang heeft tot internet en Google een marktaandeel heeft van 93% dan is de conclusie duidelijk.

Plaats jij nog geen advertenties in Google? Geen nood, Sherlock SEO is de specialist die jou kan helpen om meer klanten uit de zoekmachine te halen.

Voor optimaal resultaat moet er bepaald worden wie de doelgroep is, hoe en waar ze te bereiken en moeten er meetbare doelen gesteld worden.  Aan de hand hiervan komt er een plan om de doelgroep op het beste moment, via het juiste kanaal en met een passende boodschap te benaderen.

Het team van Sherlock SEO ondersteunt je hier graag bij. We kunnen je online advertising strategie volledig met je uitdenken, uitvoeren en opvolgen. Het is ook mogelijk dat wij een gedeelte van de strategie uitvoeren of dat we je huidige online campagnes analyseren in een SEA audit.

Online adverteren prijzen

We krijgen vaak de vraag ‘wat gaat het kosten’? Hier kunnen we niet direct antwoord op geven. Bij ons krijg je namelijk geen standaard pakketprijzen want elk bedrijf is anders. Op basis van bedrijfsinformatie (zoals doelgroep, regio, producten/diensten) maken we graag een passend voorstel met de prijs die we nodig hebben om een succesvolle campagne te bouwen en te beheren.

Belangrijk om weten is dat je over voldoende juiste data moet beschikken om gefundeerde beslissingen te nemen vooraleer je statistisch relevante conclusies kan trekken. Dit wil zeggen dat je dus of enige tijd moet adverteren met een laag tot gemiddeld budget of dat je op een korte tijd voldoende data kan verzamelen indien er voldoende volume en budget beschikbaar is.

Wil je succesvolle en passende campagnes voor jouw bedrijf? Kies dan voor Sherlock SEO Agency. Contacteer voor een vrijblijvend gesprek of vraag een SEA audit aan.

SEA audit?

Je hebt reeds een Google Ads campagne lopen en vraagt jezelf af of het beter kan? Laat Sherlock even meekijken of we mogelijke verbeteringen vinden.

Google Ads Experts

Bij Sherlock kom je terecht bij een echt zoekmachine marketing bureau. Onze zoekmachine advertentie specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring. We beheersen zowat alle niches en we optimaliseerden al duizenden campagnes. 

Onze advertentie experte Franny is opgeleid door Google en werkte meer dan 5 jaar als campagne specialiste voor Google Partners. Ze adviseerde zowat alle Vlaamse Agencies hoe ze hun campagnes moesten optimaliseren. Ze koos er voor om bij Sherlock te komen werken om haar specialisme ten dienste te zetten van onze klanten. Waarom? Wij zijn een echt zoekmachine marketing bureau met een hart voor onze klanten.

Investeer jij serieus in Google Ads? Dan investeert Sherlock serieus in jou zodat we samen de meest optimale campagnes kunnen verwezenlijken.

google-partner

Meer mogelijkheden tot online adverteren

Afhankelijk van jouw bedrijf, de doelstellingen en de doelgroep zijn er verschillende online kanalen in te zetten om te adverteren:

Wij bekijken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf en gaan samen met jou op zoek naar de beste online oplossing.

Kunnen wij jou helpen?
We zoeken het samen uit

Laat ons weten met welke SEO mysteries jij zit. Dan lossen wij ze op!

Waar kunnen we je mee helpen? (verplicht)