SEA Audit

SEA Audit: doelgerichter adverteren

Haal meer uit je Search Engine Advertising strategie

#Mysterie: Benut ik mijn SEA potentieel optimaal?

Heb je voldoende visibiliteit via SEA? Twijfel je of je advertenties wel optimaal renderen? Om op deze vragen een antwoord te bieden onderzoekt Sherlock SEO Agency via een uitvoerige audit uw Google Adwords campagnes. Op deze manier zoeken we naar opportuniteiten om jouw ROI voelbaar te verhogen. Als officiële Google partner weten we precies hoe we meer verkeer naar jouw website kunnen genereren. 
SEA heeft een enorm potentieel, benut jij reeds al jouw kansen?

#Mysterie: Hoe werkt een SEA audit?

Het doel van een SEA audit is het halen van een maximaal bereik en maximale opbrengst uit jouw bepaald SEA-budget. Gestructureerde monitoring, doordachte advertentieboodschappen en specifieke doelgroepbepaling vormen de basis van jouw succesvolle SEA strategie. Zijn er bepaalde aspecten waarop je meer wil inzetten? Welke onderdelen waarop je inzet zijn het meest winstgevend? Wij onderzoeken hoe je jouw SEA het best kan optimaliseren en zo meer uit jouw advertenties kan halen. We bespreken de resultaten en bekijken samen de mogelijkheden in het kader van een bredere strategie. Aan de hand van concrete tips en verbeterpunten ga je ofwel zelf aan de slag ofwel kies je om jouw SEA over te laten aan onze professionals.

SEO is data driven

Add Your Heading Text Here

- %
gemiddeld lagere kost per acquisitie
+ 0 %
meer bezoekers via SEO per klant
+ 0
succesvolle projecten afgerond sinds 2016

Sherlock heeft fantastisch werk geleverd en het was een super toffe samenwerking. Bedankt Jef voor alles en tot zeker in de toekomst voor nieuwe projecten. Top
Thierry Vermeiren
SEO Audit - Sherlock SEO Agency

Waar kunnen we je mee helpen? (required)