SEO

Scoor een hogere positie in Google met je website

SEO, een mysterie?

Ontdek hoe je jouw organische zichtbaarheid op zoekmachines verhoogt

#Mysterie: Mijn website krijgt weinig bezoekers. Wat kan ik doen?

Je bent niet alleen, dit overkomt heel wat eigenaars van websites. Maar hoe los je dit op? SEO (Search Engine Optimization) helpt je om bezoekers naar je website te halen vanuit zoekmachines zoals Google. Elke dag komen er duizenden websites online en de plaatsen op de eerste pagina van de zoekmachines zijn beperkt. Een doordachte SEO strategie is cruciaal om de concurrentie één of meerdere stappen voor te blijven. Verhoog je visibiliteit via de zoekmachine en win!

 

#Mysterie: Is het interessant om te blijven investeren in SEO? Wat kan ik verwachten?

Je website is een marketingtool van onschatbare waarde op voorwaarde dat je er de nodige aandacht aan spendeert. Technische SEO niet weg te denken uit een goede digitale marketing strategie. Vaak hebben bedrijven ofwel de kennis ofwel de tijd niet zich te specialiseren in SEO. Wat kan je verwachten van jouw investeringen in zoekmachine optimalisatie? SEO zal niet van de ene dag op de andere verkoopcijfers doen ontploffen. SEO vergt tijd om resultaten te boeken. SEO is dan ook een investering op lange termijn die jouw bedrijf – mits consistente inspanningen en een doordachte aanpak – op termijn zonder twijfel een hoger rendement bezorgt.  

Omdat we van cijfers houden

- %
gemiddeld lagere kost per acquisitie
+ 0 %
meer bezoekers via SEO per klant
+ 0
succesvolle projecten afgerond sinds 2016

Sherlock heeft fantastisch werk geleverd en het was een super toffe samenwerking. Bedankt Jef voor alles en tot zeker in de toekomst voor nieuwe projecten. Top
Thierry Vermeiren

Waar kunnen we je mee helpen? (required)