SEO strategie

SEO zonder strategie?

Na een SEO audit wordt een SEO strategie opgemaakt. Je kent nu zowel de zwakke en sterke kanten van zowel jezelf als je concurrenten. In de strategie wordt omschreven hoe je hiermee omgaat.

Het uitrollen van een SEO campagne kan maanden, zoniet jaren duren en dan is het wel handig dat er een document is waar de strategie is uitgewerkt en wordt beschreven waarom er beslist werd om iets op een bepaalde manier uit te voeren.

Ook een nieuwe collega die in het midden van een SEO project het team vervoegt kan het strategische document gebruiken om zich in te lezen.

SEO onderzoek

#Mysterie: is enkel zoekwoord onderzoek voldoende om goed te scoren met SEO?

“Ik wil voor zoekwoord X op de eerste positie staan.” Een veelgehoorde uitspraak. Bij complexe zaken als SEO is het van belang naar de onderliggende patronen te kijken. Een uitgebreid SEO onderzoek kijkt verder dan enkel sleutelwoorden. In een diepgaande SEO audit wordt gekeken naar alle factoren die je positionering kunnen beïnvloeden.

Wil jij ook een strategie die de zwakheden van je concurrent uitbuit en jouw sterktes benut? 

SEO plan

#Mysterie: Ik gebruik de Yoast SEO plugin, is dat een goede SEO strategie?

SEO optimalisatie van je website vereist een methodische aanpak om je diensten en producten beter vindbaar te maken voor die zoekmachines.

De zaken die in je SEO plan staan gaan veel verder dan zoekwoorden alleen. De (WordPress) plugin Yoast kan een onderdeel van je SEO strategie zijn, het is geen strategie op zich (het is een middel). 

Meer bezoekers op je website via Google?

+ 0
SEO keywords onderzocht
0
SEO strategieën geschreven
+ 0
SEO programma's getest
Menselijk, eerlijk, oprecht, communicatief en gemotiveerd.
Pieter Ghysels
Atlasail

Waar kunnen we je mee helpen? (required)