SEOPOLY

Een interactieve manier om SEO te leren

Wil jij graag meer kennis opdoen over SEO?

SEO is een complex gegeven. En SEO opleidingen schieten vaak tekort om de complexiteit aan te leren. Sherlock SEO Agency ontwikkelde een interactieve manier om SEO aan te leren aan iedereen.  SEOPOLY® is een bordspel waarbij alle elementen die bij SEO komen kijken aan bod komen. 

SEOPOLY®

SEOPOLY® voor dummies

#Mysterie: SEO, wat is dat?

Ben je nog niet goed op de hoogte van wat SEO exact inhoudt? Dan zal SEOPOLY® je een helder inzicht geven. 

Je ontwikkelt aan de hand van het SEOPOLY® framework een complete online strategie en een ideale structuur, de inhoud en promotiekanalen voor je online aanwezigheid.

Wees voorbereid en start met SEO voor je aan je website begint te werken. SEOPOLY® is het ideale startpunt om online succes te boeken.

SEOPOLY® voor gevorderden

#Mysterie: weet jij alles al van SEO?

SEO veranderd snel en Sherlock volgt deze veranderingen op de voet. Met SEOPOLY® heb je een leuke dag waarbij je je kennis kan testen met je collega’s of gelijkgezinden. SEOPOLY® is ideaal als teambuilding of training van junior collega’s.

SEOPOLY®
SEOPOLY®

SEOPOLY® voor content teams

#Mysterie: SEO, dat gaat toch enkel over zoekwoorden?

Als copy of content writer ben je dagelijks verantwoordelijk voor teksten die overtuigen. Vaak wordt je gevraagd om bepaalde zoekwoorden op te nemen in je tekst. Je kennis van SEO is misschien best ok, maar je wil meer weten?

SEOPOLY® biedt je de mogelijkheid een variant te spelen die specifiek gericht is op contentwriters. Door meer inzicht in SEO gaan niet enkel je teksten verbeteren maar ook de SEO van je opdrachtgever.

 

 

SEOPOLY® voor ontwikkelaars

#Mysterie: waarom zijn SEO’ers zo vervelend?

SEO is een wereld die voor vele webontwikkelaars vervelend is. De regels van Google veranderen constant en een SEO’er komt al eens met een verzoek waarbij compleet geen rekening wordt gehouden met het standpunt van de ontwikkelaar. 

Hoe kan je hiermee beter omgaan dan SEO te doorgronden? We spelen SEOPOLY® in een vorm specifiek afgestemd op ontwikkelaars zodat je begrijpt waarom SEO’ers soms met verzoeken afkomen die je liever niet hoort. En je leert misschien wel hoe je hier best mee omgaat!

 

SEOPOLY®
Menselijk, eerlijk, oprecht, communicatief en gemotiveerd.
Pieter Ghysels
Atlasail

Waar kunnen we je mee helpen? (required)