SEOPOLY®

Vergroot je SEO kennis en betrek je hele organisatie bij SEO

seopoly®-strategische-seo-bordspel

Wat is SEOPOLY®?

SEOPOLY® werd in 2017 ontwikkeld door Jef Van Gool. Oorspronkelijk bedoelt als een visuele manier om duidelijk te maken dat SEO een methodologische aanpak vereist.

We plaatsten een vraag op Twitter, gericht naar SEO marketeers van over de hele wereld, om mee kanskaarten te bedenken met leuke SEO-weetjes De meningen waren laaiend enthousiast en dus moesten we er echt wel een spel van maken.

We ontvingen geweldige input vanuit de SEO community van onder andere bekende SEO’ers zoals Arnout Hellemans, Aleyda Solis, Bill Slawsky en Larry Kim

SEOPOLY® wordt momenteel verder ontwikkeld om als volwaardig spel verspreid te kunnen worden zo dat meer mensen SEO kunnen begrijpen. Spelen kan enkel bij en met Sherlock SEO Agency. Contacteer ons voor meer info.

SEOPOLY® strategische sessies

Wil jij meer inzicht te krijgen in de impact van SEO op jouw organisatie? Wat is de rol die SEO inneemt in online marketing? Waarom is digitale PR zo belangrijk? Hoe verzamel je data, welke data verzamel je en wat doe je met al die data?

SEOPOLY® brengt inzicht in SEO zelf en betrekt alle betrokkenen uit een organisatie bij het belang van SEO. Op een begrijpbare manier verklaren we de SEO lingo. 

Na afloop van de SEOPOLY® sessie ontvang je een rapport met een strategische analyse van de stand van zaken betreffende je SEO en digitale marketing.

SEOPOLY® Teambuildings

Speel SEOPOLY® als teambuilding en koppel het nuttige aan het aangename. 

SEOPOLY® is het ideale geeky tijdverdrijf waarbij je gegarandeerd bijleert en heel wat hilarische momenten beleeft.

SEOPOLY

Getest door experts

Tijdens Brighton SEO, de grootste SEO conferentie ter wereld, speelden we SEOPOLY®. Grensverleggende  SEO’ers speelden mee en spraken vol lof over SEOPOLY® zoals Martin Splitt, Judith Lewis, Jason Barnard, Jan-Willem Bobbink, Arnout Hellemans, Irish Wonder en JP Sherman.

Download het ebook

Ontrafel de geheimen achter SEO en leer de systematische aanpak die Sherlock SEO zo succesvol maakt. Download het SEO met het SEOPOLY® ebook.

 

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Zin in een spelletje?
We dagen je uit!

Laat ons weten waar en wanneer jij graag SEOPOLY wil proberen

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Website (verplicht)
Waar kunnen we je mee helpen? (verplicht)
Bericht