Het Team

Maak kennis met het Sherlock team

Sherlock SEO Agency bestaat uit een multidisciplinair en Professioneel team online marketing specialisten. 

Sherlock SEO Agency is 100% remote en wij hebben geen kantoor. Wat ons verbind is de passie voor ons vakgebied. We volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet en hebben allen onze eigen specialiteiten. Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling dragen we hoog in het vaandel. Dit zoeken we ook in ons partnership met klanten.

Maak jij graag deel uit van ons team digitale superhelden? Meld je hier aan.

Jef Van Gool

Jef Van Gool

Zaak- en uitvoerder

Motto: Be the change you want to see! 

Achtergrond: Sales, Marketing & Webdesign

Franny-van-dun-van-den-beemt-foto

Franny van Dun van den Beemt

advertising Specialiste

Motto: Relevancy is King! 

Achtergrond: Google Partners campagne specialiste

Jelle

Jelle

SEO/SEA Specialist

Motto: Data drives my engine!

Achtergrond: Performance & Lead Gen

Kevin webanalyst

Kevin

Analytics ninja

Motto: GTM for the win!

Achtergrond: Analytics

Hans Content Marketeer

Hans

Content marketeer

Motto: It never hurts to help!

Achtergrond: The Big Agency world

Bibi linkbuilder specialiste

Bibi

Linkbuilding specialiste

Motto: Pinterest is niet enkel voor plaatjes!

Achtergrond: Social Media

sherlock seo marketing online

Jij?

Student

Studeer je nog en wil je graag een centje bijverdienen? Vul dit formulier in en wie weet vervoeg jij binnenkort ons digitale superhelden team! Wij kijken er alvast naar uit om jou beter te leren kennen.

sherlock seo marketing online

Jij?

Freelance

Wij (en onze klanten) zijn steeds op zoek naar getalenteerde freelancers om mee samen te werken. Wil jij graag ons team van digitale superhelden versterken? Vul snel dit formulier in!

Het Sherlock verhaal

Sherlock is ontstaan dankzij een opeenvolging van succesverhalen. Ik (Jef Van Gool) was werkzaam in de verkoop en verzorgde de marketing ondersteuning voor Bedtime. Ik stond mee aan de tekentafel voor de langetermijnvisie, tekende het mediaplan uit, ik verzorgde de media inkoop en overlegde met interne en externe stakeholders. Ik was verantwoordelijk voor de website, content en online campagnes. 

Ik rolde als vanzelf de online marketing binnen en leerde via blogs en alles zelf uit te voeren SEO/SEA en webanalytics. Ik volgde een opleiding webdesign en vervolgopleidingen (PHP, JavaScript, Python) en uiteraard volg ik de SEO wereld dagelijks op de voet.

In 2008 groeide de Bedtime website 300% dankzij SEO. Ik kreeg verschillende klanten doorverwezen waar ik gelijkaardige successen boekte. Marco Service (een schoorsteenveger) opende twee kachelwinkels en Emiel Denies (een loodgieter) opende een badkamerrenovatiebedrijf. Deze eerste klanten nam ik aan als freelancer onder eigen naam (Jef Van Gool) In 2015 zag Sherlock SEO Agency het levenslicht. 

De missie van Sherlock is om meerwaarde te creëeren door het slim inzetten van het internet. In onze visie staan volgende kernwoorden centraal: duurzaamheid, transparantie en goesting. Sherlock is op zoek naar klanten die investeren in het lange termijn succes van hun bedrijf. Lever je kwaliteit, stel je duurzaamheid hoog in het vaandel of wil je op jouw manier een steentje bijdragen aan de wereld dan willen wij met jou samenwerken.

Onze collega’s zijn onze grootste troef en we streven naar een ideale work-life balans. Ook voor de studenten die stage volgen bij Sherlock hebben we heel wat te bieden. Studenten mogen gratis een programmeeropleiding volgen bij SmartNinja. 

Contacteer ons

powered by Typeform

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!