Het Team

Het Sherlock verhaal

Sherlock is ontstaan dankzij een opeenvolging van succesverhalen. Ik was werkzaam in de verkoop en verzorgde de marketing ondersteuning voor Bedtime. Ik stond mee aan de tekentafel voor de langetermijnvisie, tekende het mediaplan uit, ik verzorgde de media inkoop en overlegde met interne en externe stakeholders. Ik was verantwoordelijk voor de website, content en online campagnes. 

Zo ben ik in online marketing gerold en heb ik mezelf SEO/SEA aangeleerd. Ik heb een opleiding webdesign en volgende vervolgopleidingen (PHP, JavaScript, Python) en uiteraard volg ik de SEO wereld op de voet.

In 2008 groeide de Bedtime website 300% dankzij SEO. Ik kreeg verschillende klanten doorverwezen waar ik gelijkaardige successen boekte. Marco Service (een schoorsteenveger) opende twee kachelwinkels en Emiel Denies (een loodgieter) opende een badkamerrenovatiebedrijf. Deze eerste klanten nam ik aan als freelancer onder eigen naam (Jef Van Gool) In 2015 zag Sherlock SEO Agency het levenslicht. 

Sherlock groeide snel tot 5 personeelsleden. In 2018 nam ik Activate.me over en startte ik de Belgische franchise op voor SmartNinja. Sindsdien is er veel veranderd en momenteel werken we met twee personen binnen het Agency en heel wat externe partners. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners voor de uitbouw van het agency en onze andere merken, contacteer ons als je interesse hebt om mee te bouwen aan een mooiere wereld.

De missie van Sherlock is om meerwaarde te creëeren door het slim inzetten van het internet. In onze visie staan volgende kernwoorden centraal: synergie, ontwikkeling, momentum. Sherlock is op zoek naar klanten die investeren in het lange termijn succes van hun bedrijf. Lever je kwaliteit, stel je duurzaamheid hoog in het vaandel of wil je op jouw manier een steentje bijdragen aan de wereld dan willen wij met jou samenwerken.

Onze collega’s  zijn onze grootste troef en we streven naar een ideale work-life balans. Ook voor de studenten die stage volgen bij Sherlock hebben we heel wat te bieden. Studenten mogen gratis een programmeeropleiding volgen bij SmartNinja. 

Maak kennis met het Sherlock team

Sherlock SEO Agency bestaat uit een multidisciplinair en Professionele team Online Marketing Specialisten. 

Sherlock SEO Agency is 100% remote en wij hebben geen kantoor. Wat ons verbind is de passie voor ons vakgebied. We volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet en hebben allen onze eigen specialiteiten. Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling dragen we hoog in het vaandel. Dit zoeken we ook in ons partnership met klanten.

Maak jij graag deel uit van ons team digitale superhelden? Ontdek of je in aanmerking komt en meld je hier aan.

Jef Van Gool

Jef Van Gool

Zaak- en uitvoerder

Motto: Be the change you want to see! CEO van Sherlock. Achtergrond in Sales, Marketing & Webdesign. Oprichter Sherlock SEO, Uitvinder SEOPOLY®. Ook actief als Smartninja Coding School Antwerpen en Activate.me

Franny-van-dun-van-den-beemt-foto

Franny Van Dun Van Den Beemt

advertising Specialiste

Motto: Relevancy is King! Achtergrond: Google Partners campagne specialiste. Franny kent Google Ads beter dan Google zelf.  Ondertussen even gepassioneerd door alle andere advertentieplatformen zoals Bing, Facebook en LinkedIn.

Hans Content Marketeer

Hans

Content marketeer

Motto: It never hurts to help. 

Bibi linkbuilder specialiste

Bibi

Linkbuilding specialiste

Motto: Pinterest is niet enkel voor plaatjes.  

sherlock seo marketing online

Jij?

Student

Studeer je nog en wil je graag een centje bijverdienen? Vul dit formulier in en wie weet vervoeg jij binnenkort ons digitale superhelden team! Wij kijken er alvast naar uit om samen met ons te groeien.

sherlock seo marketing online

Jij?

Freelance

Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde freelancers. Wil jij graag ons team versterken? We zoeken steeds gemotiveerde collega’s en partners. Vul dit formulier in en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team van digitale superhelden!

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!