Jouw zakelijke succes is onze beste reclame

Met deze slogan staat Sherlock garant voor succesvolle online marketing campagnes. Voor je de samenwerking aangaat met een online marketing bureau wil je uiteraard weten wat je mag verwachten. Wij draaien niet aan de knoppen achter de schermen bij Google dus kunnen we je helaas geen resultaten garanderen. Wel beloven we meer dan 100% inzet om je te doen slagen in je opzet. En door de jaren heen verzamelden we heel wat mooie resultaten voor een grote verscheidenheid aan klanten met verschillende services. We laten dan ook graag de resultaten voor zich spreken.

+100% SEO verkeer en +200% meer aanvragen

Deze website van een bouwbedrijf uit Oost-Vlaanderen werd door ons herbouwd. We verzorgden reeds langere tijd de SEO en advertenties, maar we wilden de kwaliteit van de aanvragen verhogen. We sloegen twee vliegen in één klap door de website naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd meer relevante aanvragen te genereren.

google-search-console-vergelijk

+40% traffic organisch verkeer & +60% bestellingen 

Deze website (memberhisp website) heeft voornamelijk inhoud die gegenereerd wordt door de gebruikers zelf. We genereerden 40% meer organisch verkeer door een paar kleine technische aanpassingen. Maar nog belangrijker dan het verkeer is dat we door een paar kleine UI aanpassingen de conversie sterk verhoogden, de bestellingen namen met +60% toe. Puur organisch (SEO verkeer), dit betekent dat deze website geen advertenties draait. Als je jezelf afvraagt waarom die grote terugval er is op het einde van de grafiek, dat is corona. Contacteer Sherlock voor meer visibiliteit, leads en bestellingen!

SEO-organic-trafic-growth-alltime-AM

SEO verkeer X 1.000

De samenwerking met deze (retail) klant loopt al heel wat jaren. Deze website had altijd al organisch verkeer vanuit de zoekmachine. Door een aantal aanpassingen konden we het SEO verkeer mooi doen toenemen en ook op hele dure termen konden we beter scoren. Dit zorgde ervoor dat de klant op betalende advertenties een andere strategie kon opzetten. Ook geïnteresseerd in meer bezoekers op je website? Contacteer Sherlock!

+100% organische groei YOY 

Enkele jaren geleden starten we de samenwerking met deze klant en sindsdien verdubbelt het organisch verkeer jaar op jaar. Contacteer Sherlock om dit te bereiken met jouw website!

SaaS SEO traffic X 2

 

Deze SaaS website wilde meer visibiliteit, er waren heel wat technische issues. Door de website architectuur en de kwaliteit van de inhoud te verbeteren steeg de visibiliteit sterk. Wil jij meer uit je online business halen? Contacteer Sherlock!

Ecommerce X 2 

Deze ecommerce website is een zijprojectje van een klant. We bouwden een nieuwe website en hierdoor verdubbelden de inkomsten. Heb jij ook zin in een winstgevend zijprojectje? Contacteer Sherlock!

powered by Typeform

Lees de reviews van tevreden SEO/SEA klanten

Een greep uit ons klantenbestand

SEO Case Study – Consultancy

 

Ben je marketing manager voor een B2B bedrijf of consultancy agency? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in functie van het duurzaam uitbouwen van nieuwe, kwalitatieve internationale leads.

Bekijk de SEO case study van Board Of Innovation waarin je leest hoe we de online visibiliteit verdubbelden voor dit bekende internationale consultancy agency.

SEO Case Study – Bouw/Reno

 

Leid jij een bouwbedrijf? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in functie van het duurzaam uitbouwen van nieuwe, kwalitatieve lokale leads.

Bekijk de SEO case study van Saniswitch waarin je leest hoe we een lokaal bouwbedrijf een volledig nieuwe inkomstenstroom hielpen genereren.

SEO Case Study –
E-commerce

 

Beheer jij een webwinkel? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in functie van omzet en conversie.

Bekijk de SEO case study van Kartonnen Meubelen waarin je leest hoe we met een nieuwe website (en migratie) de verkoop verdubbelden.

SEO Case Study –
bouwbedrijf

 

Wil je leads genereren voor je bouwbedrijf? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in functie van omzet en conversie.

Bekijk de SEO case study van Boven Yvo en ontdek hoe we met een nieuwe website (en migratie) de aanvragen verdriedubbelden.

SEO Case Study – Franchise

 

Manage jij een Franchise en heb je nood aan SEO optimalisatie? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van SEO management.

Bekijk de SEO case study van Lederland waarin je leest hoe we een deze meubelketen bovenaan in Google plaatsten

 

SEO Case Study – Dakwerken

 

Heb jij een lokaal dakdekkersbedrijf? Dan ben je vast en zeker benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen om meer leads te genereren.

Bekijk de SEO case study van Roofcover waarin je leest hoe we bij een groot Antwerps dakwerkersbedrijf de leads deden exploderen. 

 

powered by Typeform

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!