Online marketing voor kleine bedrijven

Klein Bedrijf, Grote ROI

Betaalbare digitale marketingplannen voor kleine bedrijven
kleine-onderneming-online-marketing-Sherlock- SEO-Agency-Antwerpen

Online Marketing voor zelfstandigen en starters

Als zaakvoerder van een klein bedrijf werk je lange dagen aan een hoog tempo om van je zaak een succes te maken. Of je nu worstelt met een uitdagend project, alle bestellingen probeert bij te houden of je nieuwe winkel vorm geeft…je investeert dagelijks niet enkel tijd maar ook een groot deel van jezelf.

Meeste zaakvoerders van kleine bedrijven slagen er echter niet in om online het onderste uit de kan te halen. Je online aanwezigheid optimaliseren vergt nu eenmaal specifieke kennis en ervaring. Gelukkig heeft Sherlock SEO Agency al heel wat kleine bedrijven, zowel nationaal als internationaal, op weg geholpen naar online succes. 

Bouwstenen van online succes

Je zaak opbouwen is meer dan de fysieke locatie van je winkel of magazijn, of zelfs meer dan je producten en diensten. Jouw bedrijfswebsite is vaak de allereerste kans om indruk te maken op potentiële klanten. Het is dus van vitaal belang dat je website aantrekkelijk is en tegelijkertijd informeert en engageert.

Betrokkenheid van je bezoekers

Een eerste aandachtspunt is engagement. Een website moet de bezoeker bij de hand nemen en doorheen de inhoud gidsen. Dat begint bij een geweldige lay-out maar ook vooral een slimme informatiearchitectuur. Laat zien waar je bedrijf voor staat en hoe je jouw klanten vooruithelpt met bepaalde diensten of producten.

Verleid je publiek

Om je business aantrekkelijk te maken voor potentiële klanten moet je ze eerst verleiden. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van knappe fotogalerijen gevuld met smaakvolle foto’s, wervelende calls to action (CTA’s) en positieve klantenreviews die bezoekers overtuigen om voor jou product of dienst te kiezen. 

Informeer prospects

Ten laatste zorg je er best voor dat de consument begrijpt wat jouw bedrijf te bieden heeft. Als bezoekers gewoonweg niet snappen wat je doet dan zullen ze uiteraard ook niet overgaan tot een transactie. Helder geschreven teksten, mooie afbeeldingen en begeleidende instructievideo’s kunnen elkaar versterken om je verhaal te vertellen.

Klein Bedrijf + Klein Budget ≠ Kleine Resulaten

Bij Sherlock SEO Agency zijn we er ten volle van bewust dat marketingbudgetten meer business moeten genereren. Daarom spreken we graag een meetbaar doel af om de ROI voor je zaak aan te kunnen tonen. Dat kunnen verbeterde posities zijn voor bepaalde zoektermen in Google, meer websiteverkeer genereren of de conversieratio optimaliseren. We streven ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden maar maximale resultaten neer te zetten. 

Ons team leert je business kennen, begeleidt je met het opstellen van meetbare doelen, voert een audit uit om te kijken waar je nu staat met je website en gaat structureel te werk om de performantie ervan te verbeteren. 

Laat ons samen al het mogelijke uit jouw zaak halen.

 

exponentiele-groei-enterprise-SEO-SEA
Wil jij ons uitdagen?
Sherlock helpt je met jouw online marketing

Bij Sherlock doen we niets liever dan organisaties ondersteunen met het behalen van ambitieuze groei ambities door het slim inzetten van SEO, SEA, Social Media, copywriting,…

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Website (verplicht)
Waar kunnen we je mee helpen? (verplicht)
Bericht