Advertising Audit

Laat een audit uitvoeren van je online advertenties

Google-ads-logo

De mening van een expert over je online campagnes?

Veel bedrijven en agencies vragen onze adviezen als ze meer willen halen uit hun online advertenties. Of het nu gaat om search, display of video advertenties gaat, of zelfs app of shopping campagnes. Wij kijken graag met je mee.

Onze PPC audits leggen de pijnpunten bloot en je ontvangt concrete adviezen om mee aan de slag te gaan. Wil je liever dat wij je campagnes professioneel overnemen en onderhouden? Dat kan ook!

Benut ik mijn online potentieel optimaal?

Heb je voldoende visibiliteit? Twijfel je of je advertenties wel optimaal renderen? Om op deze vragen een antwoord te bieden analyseert Sherlock SEO Agency via een uitvoerige audit de campagnes.

Op deze manier zoeken we naar opportuniteiten die je resultaten verbeteren. Naast een analyse van de huidige campagnes bekijken we verder welke interessante online mogelijkheden nog aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen.

Hoe werkt een audit?

Het doel van een audit is het maximaliseren van jouw advertentiebudget. Gestructureerde monitoring, doordachte advertentieboodschappen en specifieke doelgroepbepaling vormen de basis van jouw succesvolle advertising strategie. Zijn er bepaalde aspecten waarop je meer wil inzetten? Welke onderdelen waarop je inzet leveren het meeste op? 

Wij onderzoeken hoe je jouw campagnes het best kan optimaliseren en zo meer uit jouw advertenties kan halen. We bespreken de resultaten en bekijken samen de mogelijkheden in het kader van een bredere strategie. Aan de hand van concrete tips en verbeterpunten ga je ofwel zelf aan de slag ofwel kies je om aanpassingen over te laten aan onze professionals.

Advertising Audit nodig?
We zoeken het samen uit

Laat ons even ons licht schijnen op je online campagnes om ze meer performant te maken.

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Website (verplicht)
Waar kunnen we je mee helpen? (verplicht)
Vertel ons je grootste pijn punt op dit moment zodat we je kunnen helpen:

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!