SEO Zoekmachineoptimalisatie

seo-pyramid

Zoekmachineoptimalisatie van A tot Z

SEO (Search Engine Optimization) helpt je om bezoekers naar je website te halen vanuit zoekmachines zoals Google en Bing. Elke dag komen er duizenden websites online en de plaatsen op de eerste pagina van de zoekmachines zijn beperkt. Een doordachte SEO strategie is cruciaal om de concurrentie één of meerdere stappen voor te blijven. Laat de SEO optimalisatie over aan de Sherlock SEO specialisten, wij gaan voor de maximale visibiliteit.

Bij Sherlock SEO zijn we gepassioneerd door zoekmachineoptimalisatie en onze experten zetten SEO op verschillende manieren in. Wat verlang jij van SEO?

SEO Audit​

Via een SEO audit op maat maakt ons team van SEO-detectives eerst een grondige analyse. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en overleg bepalen we welke audit het best aansluit bij de noden van jouw bedrijf.

Onze SEO inspecteurs nemen in uitgebreide analyses eerst alle data onder de loep. Ook – en vooral – de onderdelen die niet door software kunnen worden beoordeeld.

Vanuit de analyses werken we oplossingen uit om structureel jouw online raadsels op te lossen en je doelstellingen waar te maken. SEO is niet in het wilde weg je website vullen met teksten of goedkope backlinks kopen en zo hopen op resultaat. SEO is een doordacht proces op basis van data en een efficiënt plan. En alles start dus met een goede SEO Audit.

SEO Strategie

Na een SEO audit wordt een SEO strategie opgemaakt. Je kent nu zowel de zwakke en sterke kanten van jezelf als van je concurrenten. Strategische SEO is de saus tussen SEO en digitale marketing (Social, content, development, customer-succes, etc), in je SEO-strategie wordt duidelijk omschreven hoe SEO je digitale marketing verder zal ondersteunen.

Het uitrollen van je SEO campagne kan maanden, en zelfs jaren duren. Een document om op terug te vallen is dus onontbeerlijk. Dit betekent niet dat we star moeten vasthouden aan een beslissing want SEO is zeer dynamisch

Technische SEO

Je website is een marketingtool van onschatbare waarde op voorwaarde dat je er de nodige aandacht aan spendeert. Vaak hebben bedrijven kennis noch tijd om zich te specialiseren in SEO, laat staan technische SEO.

Voor elke website is het van onontbeerlijk belang dat zowel een bezoeker als zoekmachine je website optimaal kan bekijken, interpreteren en waarderen. Technische SEO is de basis van SEO en start bij de informatie architectuur. De technische kant van het verhaal  is dus niet weg te denken uit je succesvolle digitale marketing strategie.

Linkbuilding​

Linkbuilding, ook wel off-page SEO genoemd, is de SEO die je niet zelf beheert op je eigen website. Je kan linkbuilding ook omschrijven als organische promotie. Linkbuilding is een zeer effectieve manier om beter gevonden te worden en zo meer bezoekers naar je website te genereren.

Wil je hoog ranken in zoekmachines dan is linkbuilding essentieel. Vooral de kwaliteit van de link is belangrijk. 

Wanneer linkbuilding niet goed wordt toegepast en je bijvoorbeeld betaalt voor links van minderwaardige kwaliteit zal de zoekmachine je “straffen” (penalty). In plaats van  boven in Google te verschijnen wordt je zonder pardon verwijderd uit de zoekresultaten.  Onze SEO-inspecteurs helpen je graag de mysteries rond linkbuilding te ontrafelen. 

Lokale SEO

Lokale bedrijven moeten het hebben van klanten uit de buurt. Met de komst van het internet zien vele kleine ondernemingen het niet meer zitten om tegen de grote giganten op te boksen op het internet.

Ervaart u dit ook zo? Dit hoeft geen probleem te zijn, want er is een oplossing, namelijk lokale SEO. Zo zorgen we ervoor dat je als lokale dienstverlener beter lokaal gevonden wordt. Als vrije beroeper bijvoorbeeld haal je zo meer klanten naar je praktijk.

Hoe? Sherlock helpt je bij de lancering van een vindbare website, optimaliseert je online aanwezigheid op lokaal niveau via verschillende kanalen en werkt aan een de juiste uitstraling om meer ideale klanten voor jouw bedrijf te laten kiezen.

Maatwerk Online Marketing
Oplossingen

powered by Typeform

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!