SEO audit online marketing

Het profiel van jouw SEO

SEO is niet in het wildeweg je website vullen met teksten of goedkope backlinks kopen en hopen op resultaat. SEO is een doordacht proces op basis van data. Enkel zo kan je een efficiënt marketingplan opstellen. Om een correcte aanpak te plannen, gaan we uitvoerig in gesprek met de klant. We willen jouw getuigenis want jij kent het slachtoffer (jouw zaak) het best.

Wie ben je? Wat doe je? Wat wil je bereiken? Wat betekent succes voor jou? Onze SEO experten nemen de tijd om jouw business te begrijpen en je online aanwezigheid te analyseren. Onze audit is een onderzoek van alle sporen en elementen die naar de daders leiden. We maken een overzicht van wat goed is en stellen een actieplan op om wat slecht is onder handen te nemen.

Data Driven SEO

Via een SEO audit op maat maakt ons team van detectives een grondige analyse. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en overleg bepalen we welke audit het best aansluit bij de noden van jouw bedrijf. We analyseren alle onderdelen. Niet enkel wordt jouw website geanalyseerd door middel van professionele software. We onderzoeken vooral ook de elementen die niet door software kunnen worden beoordeeld. 

De meeste (gratis) SEO tools zijn zeer beperkend. Bij Sherlock gebruiken we een combinatie van verschillende tools en combineren we dit met ons inzicht in de markt en zoekmachines. Zo komen we tot een hoogstpersoonlijk advies waar je werkelijk wat aan hebt.

Onze internetmarketing detectives nemen alle elementen onder de loep. Vanuit analyses werken we oplossingen uit om structureel jouw online raadsels op te lossen en je doelstellingen waar te maken. 

 
website audit

SEO Audit voor elk bedrijf

We vertrekken bij een opstartend SEO traject van een passende audit.
Sherlock SEO Agency is data driven en vertrekt zoals een detective steeds vanuit een onderzoek om de behoeften van jouw zaak in kaart te brengen. 

Vanuit analyses werken we oplossingen uit om structureel jouw raadselachtige problemen op te lossen die je doelstellingen verhinderen. 

We formuleren een plan van aanpak met bijhorende adviezen zodat je een duidelijk beeld krijgt op welke punten er minder of juist extra ingezet moet worden, waar de valkuilen zich bevinden en waar het potentieel ligt.

Sherlock SEO Agency begeleidt je aan de hand van een concreet actieplan naar jouw gewenste resultaten. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 

UmbrellaLaboratory-Mens-Steampunk-Victorian-Welding-Glasses-Diesel-Punk-Gcg-steampunk-Goggles

Maatwerk Online Marketing
Oplossingen

powered by Typeform

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!