SEOPOLY®

Spelenderwijs SEO leren

seopoly®-strategische-seo-bordspel
Icoon

SEOPOLY® ebook NL 1.50 MB 8 downloads

  ...
Icoon

SEOPOLY® ebook EN 245.20 KB 1 downloads

  ...

Wat is SEOPOLY®?

SEOPOLY® werd in 2017 ontwikkeld door Jef Van Gool, de zaakvoerder van Sherlock SEO Agency. Oorspronkelijk was het een visuele manier om klanten duidelijk te maken dat SEO een methodologische aanpak vereist en er meer bij SEO komt kijken dan enkel keywords.

Jef plaatste een vraag op Twitter en vroeg de SEO community, om mee na te denken over leuke kanskaarten. Deze tweet ontving enorm veel positieve feedback (onder andere van Arnout HellemansAleyda SolisBill Slawsky en Larry Kim). Deze feedback stelde ons in staat om extra veel leuke kanskaarten te maken. 

We ontvingen ook de vraag of je dit spel echt kon spelen. Dit was op dat moment niet mogelijk en we zijn direct hard aan het werk gegaan en ontwikkelden in een paar weken de spelmechaniek en alle spelelementen. Het unieke aan SEOPOLY® is dat de spelmechaniek de werking van Google nabootst. 

SEOPOLY® wordt momenteel verder ontwikkeld om als volwaardig spel op de markt te brengen zo dat ook jij spelenderwijs SEO kan leren. Je kan wel het ebook downloaden. SEOPOLY® Spelen kan Momenteel enkel bij en met Sherlock SEO Agency. Contacteer ons voor meer info. 

SEOPOLY® strategische sessies

Wil jij meer inzicht te krijgen in de impact van SEO op jouw organisatie? Wat is de rol die SEO inneemt in online marketing? Waarom is digitale PR zo belangrijk? Hoe verzamel je data, welke data verzamel je en wat doe je met al die data?

SEOPOLY® brengt niet alleen inzicht in SEO zelf maar betrekt alle betrokkenen uit een organisatie bij het belang van SEO. Op een begrijpbare manier verklaren we de SEO lingo en tonen we je een unieke kijk op digitale marketing.

Na afloop van een strategische SEOPOLY® sessie ontvang je van Sherlock een strategisch adviesrapport. Hiermee kan je aan de slag om je SEO en digitale marketing te versterken.

SEOPOLY® Teambuildings

Wil je wel eens wat anders tijdens een teambuilding? 

Speel SEOPOLY® als teambuilding en koppel het nuttige aan het aangename. 

SEOPOLY® is het ideale geeky tijdverdrijf waarbij je gegarandeerd heel wat bijleert over online markting. Daarbovenop beleef je heel wat hilarische momenten.

SEOPOLY

Getest door experts

Tijdens Brighton SEO, de grootste SEO conferentie ter wereld, speelden we SEOPOLY®. Grensverleggende  SEO’ers speelden mee en spraken vol lof over SEOPOLY® zoals Martin Splitt, Judith Lewis, Jason Barnard, Jan-Willem Bobbink, Arnout Hellemans, Irish Wonder en JP Sherman.

SEOPOLY® is the only educational SEO I like playing a lot. Difficult and simple questions alike, just gets Devs and marketeers thinking SEO. I thoroughly enjoyed playing it in Brighton.
Arnout Enterprise websites and International SEO Expert
Arnout Hellemans
Search & analytics CRO Professional
"Fun game to get a glimpse of SEO"
Martin Splitt
Google Webmaster Trends Analyst

Download het ebook

Ontrafel de geheimen achter SEO en leer de systematische aanpak die Sherlock SEO zo succesvol maakt. Download het SEO met het SEOPOLY® ebook.

 

Icoon

SEOPOLY® ebook NL 1.50 MB 8 downloads

  ...
Icoon

SEOPOLY® ebook EN 245.20 KB 1 downloads

  ...
Zin in een spelletje?
We dagen je uit!

Laat ons weten waar en wanneer jij graag SEOPOLY wil proberen

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Website (verplicht)
Waar kunnen we je mee helpen? (verplicht)
Bericht

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!