Wat is technische SEO?

Technische websiteoptimalisatie is meer dan ooit een prioriteit.

Hoewel relevante content steeds belangrijker wordt voor een goede vindbaarheid van je website is technische optimalisatie absoluut niet weg te denken. Een gestructureerde backend van je website is minstens zo belangrijk om te scoren in Google.

Technische SEO verwijst naar het proces van het optimaliseren van uw website voor de crawl- en indexeringsfase. Met technische SEO kunt u zoekmachines helpen om zonder problemen toegang te krijgen tot uw website, te crawlen, te interpreteren en te indexeren.

Het wordt “technisch” genoemd, omdat het niets te maken heeft met de daadwerkelijke inhoud van de website of met websitepromotie. Het belangrijkste doel van technische SEO is het optimaliseren van de infrastructuur van een website.

Bij Sherlock SEO Agency kennen we de technische kneepjes van het vak en weten we hoe je een website opbouwt die SEO proof is

Belangrijke parameters bij technische SEO

Google houdt rekening met een overvloed aan parameters op technische vlak.

Mobielvriendelijkheid, de laadsnelheid, crawlvriendelijkheid en de veiligheid van je website door https-gebruik zijn paramaters waarmee zoekmachines rekening houden bij de ranking van jouw website.

Heb je hulp nodig bij een van deze aspecten van technische SEO of wil je weten of de backend van jouw website SEO proof is? Onze Sherlocks pluizen het voor jou uit.

Maatwerk Online Marketing
Oplossingen

powered by Typeform

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!