SEO Marketing om Vastgoed te Verkopen

Vastgoed Verkopen met SEO

Realiseer meer verkopen met je immokantoor

Kopers voor vastgoed vinden

Huis te koop vastgoedmarketing SEO

Zoals je weet is vastgoed kopen en verkopen big business. Elk jaar worden er meer dan 100,000 woningen verkocht in België. We willen jou helpen om door middel van SEO voor de vastgoedsector een groter deel van die koek te krijgen, jaar na jaar. Je kan rekenen op de expertise die we reeds jarenlang opgebouwd hebben in vastgoedmarketing.

Ben je klaar voor meer bezoekers vanuit Google?

Wat is SEO voor vastgoed?

Wie een woning wil kopen of verkopen kijkt vooral online. Statistieken tonen aan dat 80% eerst online gaat rondspeuren vooraleer een ander medium te consulteren. Je wilt dus zonder twijfel dat je website hoog scoort voor de meest relevante zoektermen rond huizen kopen en verkopen die je mooie leads kunnen opleveren.  

Hoe lager je positie op de zoekresultaten van Google, hoe minder mensen doorklikken naar je website. Dat zie je in de grafiek hieronder. Op de eerste pagina staan 10 organische resultaten. De overgrote meerderheid klikt nooit door naar de tweede pagina. Je wilt dus echt wel op die eerste pagina in Google staan met je vastgoed!

Waarom heb je SEO voor je vastgoedprojecten nodig?

Omdat je steeds een stap voor wilt blijven op je concurrentie. Je moet je website levend houden en steeds up to date met de voortdurende veranderingen in het algoritme van Google.

 • Hogere posities in Google

  Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe meer bezoekers je website binnenhaalt.

 • Meer bezoekers naar je website

  Meer bezoekers = meer klanten = meer omzet

 • Winstgevendheid

  Als je gegarandeerd bovenaan in Google wilt staan dan kan je ook betalen voor advertenties. Daar is niets mis mee, maar zou het niet beter zijn als je op termijn zonder advertentiekosten hoog scoort?

Dagelijks zijn er meer dan 60,000 zoekopdrachten met als exacte termen “huis te koop”, “huis kopen”, “appartement te koop”, “appartement kopen” en “woning kopen”

Voor alle combinaties met de zoekterm “huis te koop” zijn er maandelijks meer dan een half miljoen zoekopdrachten. Een aanzienlijk deel daarvan is wellicht interessant voor immokantoren

Minstens even interessant voor een immokantoor zijn de mensen die hun huis of appartement willen verkopen. Dagelijks typen ongeveer 1,200 mensen zo een specifieke zoekopdracht in

Zo ziet de organische groei eruit voor een vastgoedproject waar we onze SEO op losgelaten hebben

Hoe kunnen we je helpen met SEO voor vastgoed?

 • Site Audit

  De eerste stap in onze aanpak om je website te optimaliseren is het uitvoeren van een grondige audit. Zo weten we precies in welke toestand je website verkeert, waar er technische verbeterpunten zijn, welke dingen die je fout doet volgens Google en welk soort content je nodigt hebt om hogere posities in de zoekresultaten te halen.

 • Keyword Research

  Dit is een van de meest belangrijke en waardevolle dingen die je kan doen online om een hoge return te krijgen op je marketing. Met de juiste trefwoorden hoog scoren in Google zal het succes van je website bepalen. Door keyword research te doen leer je niet enkel welke woorden of zinnen te gaan gebruiken, het zegt je ook veel over het zoekgedrag van je klanten.

 • Datatracking

  Wie zijn je gebruikers? Hoe komen ze op je website of app terecht? Wat doen ze op je website? En worden de acties uitgevoerd die je vooropstelde? We verzorgen een geavanceerde setup en configuratie. Ook als je meerdere domeinen hebt of met Google Tagmanger verder wil gaan dan enkel de mogelijkheden die Google Analytics standaard biedt kan je bij Sherlock terecht.

 • On Page Optimalisatie

  Om juist dié mensen te bereiken die baat hebben bij jouw verhaal, gebruiken we handige SEO-technieken. Copywriting en content marketing verschaft bedrijven een manier om hun eigen unieke inzicht te gebruiken om kandidaat-kopers aan te trekken.

 • Reviews Verzamelen

  Reviews geven een goed beeld voor Google wat de kwaliteit van jouw producten of diensten is. Het biedt Google een extra stukje context om te bepalen wie je bent, wat je doet en hoe goed je het doet.

Services

technische SEO

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Scoor een hogere positie in Google met je website
Ontdek het hier

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Ontdek het hier

Social Media Advertising

Social Media Advertising

Ontdek het hier

Content Marketing

Content Marketing

Ontdek het hier

Webanalytics

Webanalytics

Ontdek het hier

Online Marketing Audits

Online Marketing Audits

Ontdek het hier
Kunnen wij jou helpen?
We zoeken het samen uit

Laat ons weten met welke advertising mysteries jij zit.

Dan lossen wij ze op!

Naam (verplicht)
Email (verplicht)
Website (verplicht)
Waar kunnen we je mee helpen? (verplicht)
Vertel ons je grootste pijn punt op dit moment zodat we je kunnen helpen:

5 GRATIS tips ontvangen?

Laat je website reviewen door onze SEO experts!